Over ons

Wie zijn wij?

marielle

Marielle

Beauty Concept Veenendaal is ontstaan toen Nancy ik besloten om de krachten van onze eigen ondernemingen, in mijn geval 'Studio Adōrnō', te bundelen.

Ons doel is een totaal concept waar alle aandacht is voor uiterlijke en innerlijke verzorging. Een plek waar je een momentje voor jezelf kunt inplannen en waar meerdere professionals zich onder één dak bevinden.

Binnen ons concept verzorg ik het beauty gedeelte.
In 2006 heb ik mijn allround master semi permanente make-up behaald. Met regelmaat volg ik nieuwe trainingen en opleidingen om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van huidverbetering en verjonging.

Tevens kunnen wij met trots zeggen, dat wij de enige salon in Veenendaal zijn die een ruime keuze aan injectables aanbiedt!

Bij mij kun je terecht voor:
• Semi permanente make-up;
• Micro haar pigmentatie;
• Medische pigmentatie;
• BB Glow | Micro needling
• Injectables:
o Filler (volume creëren);
o Hair (haargroei stimuleren);
o Skinboosters (huidverbetering);
o Anti-cellulite (verminderen cellulite);
o Lipolyse (afbreken vetcellen).

Meer informatie omtrent de behandelingen die ik geef vind je hier.

nancy

Nancy

Sinds 1997 is Nancy een all-round Hairstyliste en heeft zij heel veel werkervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Sinds 2010 heeft Nancy een mooi en goed lopende bedrijf genaamd 'Lovly Hair by Nancy' in Westervoort opgebouwd.

Sinds 2015 werkt ze ook als freelancer voor Revlon. Dit houdt in dat ze op locatie kleurdemonstraties en knip & kleur trainingen aan collega kappers geeft. Een super leuke afwisseling vind zij zelf.

Ze had altijd in het achterhoofd dat er een 2de salon in Veenendaal bij moest gaan komen. Toen Nancy en Marielle de ideeën met elkaar uitwisselden ontstond er een mooi plan: “Beauty Concept”. Ze besloten er samen voor de volle 100% voor gaan! Beauty Concept Veenendaal hebben ze dan ook samen opgericht en zijn samen eigenaar van dit mooie bedrijf.

De specialiteiten van de salon zijn, alles op het gebied van kleuren met de nieuwste technieken, keratine en b-tox voor het haar (de ultieme verzorging) en hair-weaves tot maar liefs 80cm lang. Boek als extra eens een lange ontspannende hoofdhuidmassage met een hot-stone treatment erbij.

Ons doel is mooi en gezond haar.

Ook kun je genieten van de voordelen van onze voordelige kappers-abonnementen. Hierdoor krijg je luxe voor een betaalbare prijs. Lees snel verder bij Kapsalon